محل تبلیغات شما

مزیت ها و معایب دوربین های بی سیم

شاید برای شما این این سوال پیش آمده باشد که چرا با وجود تقاضای زیاد برای استفاده از دوربین های بی سیم یا وارلس استفاده از این نوع دوربین ها محدود است. در اینجا تا حدی دلایل این موضوع را بررسی می کنیم.

دوربین های بی سیم از نظر نیاز به سیم کشی در دو نوع متفاوت ساخته می شوند. برخی از انواع این دوربین ها کاملا بدون نیاز به هر سیمی کار می کنند. برای تغذیه این دوربین ها باید از باتری استفاده کرد.

مزیت ها: مزیت اصلی دوربین های بی سیم راحتی و سرعت بالا در نصب آنها است. نصاب میتواند دوربین را در هر محلی بدون توجه به امکان یا عدم امکان سیم کشی نصب کند (اگر دوربین با باتری کار کند) . برای دوربین های بدون باتری هم میتوان به راحتی از نزدیک ترین پریز برق تغذیه دوربین را تامین کرد (گرچه این کار استاندارد نیست!). این دوربین ها دارای امنیت بیشتری نیز هستند. از انجایی که دوربین فاقد سیم است تنها با دسترسی مستقیم به دوربین می تواند آن را قطع کرد و امکان قطع کابل دوربین از پایین وجود ندارد.

هزینه های کابل کشی و داکت کشی نیز برای این دوربین ها تا حد زیادی کاهش پیدا می کند. در ضمن گیرنده دوربین می تواند به راحتی جا به جا شود یا تصاویر دوربین ها به راحتی از چند محل بازدید شود.

معایب: برای دوربین های تغذیه باتری بزرگترین کابوس تعویض دائمی باتری های دوربین است. گذشته از زمان مورد نیاز در صورت زیاد بودن دوربین ها هزینه باتری ها می تواند مبلغ قابل توجهی باشد.

باید توجه داشته باشید که سیگنال خروجی دوربین های بی سیم خیلی قوی نیست. به همین جهت موانع مخوصا موانع فی می توانند به شدت این سیگنال را کاهش دهند. در واقع روش استانداردی هم برای محاسبه میز افت سیگنال دوربین در طول فاصله وجود ندارد و این کار باید به صورت تجربی انجام شود.از طرف دیگر در صورتی که دوربین فاقد باتری باشد شما باید به هر حال برای تامین برق دوربین کابل کشی و داکت کشی را انجام دهید. 

در صورتی که دوربین ها در فضای بیرونی نصب شده باشند باید بدانید که در هوای بارانی سیگنال شما با کاهش رو به رو خواهد بود. از طرف دیگر به طور کلی کیفیت تصویر دوربین های بی سیم تا حد زیادی محدود است چراکه مقدار اطلاعات قابل انتقال از طریق سیگنال های رادیویی نمی تواند خیلی زیاد باشد. در ضمن نویز سیگنال در طول مسیر هم بر روی تصویر شما تاثیر خواهد داشت.

دوربین های بی سیم دارای بازه محصولات خیلی کمتری هستند. امکان تهیه این دوربین ها با انواع لنزها خیلی سخت است و معمولا با لنزهای فیکس 3.6میلی متر ساخته می شوند. 

سیگنال بیشتر این دوربین ها در طول موج 2.4GHz انتقال می یابد (در صورت انالوگ بودن دوربین). این سیگنال همپوشانی زیادی با سیگنال های تجهیزات مختلف مخابراتی دارد که بر روی تصویر شما تاثیر خواهد گذاشت.

از طرف دیگر تصاویر فرستاده شده انالوگ از طرق دوربین های بیسیم تقریبا کدگذاری نشده هستند و می توان گفت هرکسی با استفاده از یک گیرنده 2.4Ghz میتواند تصاویر را از دوربین های شما دریافت کند که بعد امنیتی دوربین را به شدت زیر سوال می برد.

البته اگر از دوربین های شبکه بی سیم استفاده کنید با دو مشکل آخر روبه رو نخواهید شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با شرکت به وبسایت ما مراجعه کنید"

برای خرید نرم افزار برنامه ریزی با شماره تلفن دفترمرکزی شرکت 028963452 تماس حاصل فرمایید.

نگاهی کلی به سیستم مداربسته

نور و دوربین های دید در شب (قسمت دوم)

انواع دوربین مداربسته مخفی

دوربین ,های ,ها ,سیم ,بی ,سیگنال ,دوربین های ,دوربین ها ,های بی ,بی سیم ,این دوربین

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پاتوق طرفداران مهدی احمدوند گاهی, پارازیت !